En dat is goed nieuws voor jou: zo krijg je in de toekomst toegang tot nog meer workouts en kun je binnenkort al terecht bij meer dan 10.000 locaties in 62 steden in Nederland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal. Ideaal voor tijdens je vakantie, een stedentrip of zakenreis!

Als we hier een update over hebben laten we je dit zo snel mogelijk weten.

Jouw OneFit membership

In Nederland en Spanje gaat OneFit door zoals je ons kent en kun je als member gewoon gebruik blijven maken van onze app en alle workouts die je daarmee kunt doen. 

In Duitsland zal OneFit binnenkort doorgaan als Urban Sports Club. Hoe en wanneer, dat wordt later bekendgemaakt.

Een paar woorden van onze oprichters

“Hi OneFit members,

Zeven jaar geleden besloten wij om het sporten veel leuker en gemakkelijker te maken. We reden door het land in een goedkope tweedehands auto om sportscholen en studio’s te vinden die met ons mee wilden doen aan onze missie om een gezondere planeet te creëren. 

Dit was destijds makkelijker gezegd dan gedaan, omdat sportscholen nog steeds aarzelden om samen te werken met een digitaal platform. Gelukkig kregen we het vertrouwen van enkele innovatieve fitnessondernemers en een paar maanden later werd OneFit geboren. 

De eerste jaren waren extreem zwaar en we hebben OneFit vele malen opnieuw moeten uitvinden. We zijn begonnen als een PrePaid Fitness-bedrijf dat pay-per-visit workouts verkocht in heel Nederland. Inmiddels zijn we een succesvol subscription-based technologiebedrijf dat op basis van een abonnement de behoeften van zowel individuele sporters als sportscholen en studio’s in heel Europa bedient. 

Gezondheid en fitness is nu een van de snelst groeiende industrieën. De markt ontwikkelt zich snel met de opkomst van vele boutique fitness concepten, de explosieve groei van de populariteit van yoga en Pilates en de indoor cycling studio’s. De markt is in een stroomversnelling geraakt. Ook de mentaliteit van de fitnessklant is de laatste jaren veranderd, op zoek naar afwisseling en flexibiliteit om de verveling te voorkomen. 

We zijn gelukkig niet de enige start-up die aan het doorgroeien is naar een serieus internationaal fitnessplatform dat mensen helpt om te genieten van een gezonde en actieve lifestyle. Eén van de grootste Europese fitness aggregators is Urban Sports Club uit Berlijn. Net als wij zijn ze erg klein begonnen en vandaag de dag actief in 5 Europese landen met meer dan 7.000 gyms en studio’s. 

Maar het zijn de mensen die een bedrijf maken. Na vele gesprekken, videoconferenties, kopjes koffie en een paar biertjes kwamen we erachter dat we dezelfde passie, ambitie en mentaliteit hebben als de twee oprichters van Urban Sports Club (Benjamin & Moritz): het plezier van het trainen te brengen aan een nog groter publiek in Europa. 

Als bedrijven en community’s zijn OneFit en Urban Sports Club uit hetzelfde hout gesneden. Nu onze industrie een nieuwe fase in haar groei nadert, was het heel logisch om samen te komen. Samen staan we sterker. De match is perfect.

Tegelijkertijd blijven het OneFit merk en product hetzelfde. We blijven de beste workouts in de stad selecteren en investeren fors in het creëren van de beste app-ervaring.

We zijn blij dat we de krachten kunnen bundelen met USC.

Serge en Camille, oprichters van OneFit.”

Serge, Benjamin, Camille en Moritz