Deze week kijk je mee met de workouts van Demi Zuur, een sociaal dier pur sang. Sporten is voor Demi niet alleen beuken geblazen, maar vooral ook een gezellige get-together. Een leven zonder haar #onefitbuddies? Nee. Dat staat niet in Demi’s woordenboek. 

#onefitbuddies

“Door samen te sporten met vrienden en vriendinnen, heb je eigenlijk ook gelijk een sociale gelegenheid. Zo ga ik met één van m’n #onefitbuddies vaak na afloop even eten of boodschappen doen. We rijden met elkaar mee en kunnen dan lekker tegen elkaar klagen over de spierpijn. Of we delen onze nieuwe sportoutfits met elkaar”, laat Demi ons weten.

Haar favo friend-friendly workout? “Van alles eigenlijk.” Maar als ze dan toch moet kiezen, gaat Demi voor boksen. “Dit zijn vaak zaktrainingen en daarbij werk je ook echt samen. Je kan elkaar dan altijd net even wat meer motiveren”.

Over de streep trekken

We hebben je wel eens eerder attent gemaakt op al het goeds dat sporten met vrienden voor je doet. Demi is zich maar al te goed bewust van deze voordelen:

“Door de mensen om mij heen die ook OneFit gebruiken, word ik toch vaak extra gemotiveerd. Als een vriendin me uitnodigt voor een HIIT lesje terwijl ik daar eigenlijk helemaal geen zin in heb, trekt ze me toch over de streep. Na zo’n workout ben ik altijd heel blij en voldaan.”

Samen sporten is leuker

De friend feature gebruiken in de app is easy peasy. Maar wat komt daar in de praktijk nou eigenlijk van terecht en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Demi doet het zo:

“Ik gebruik de friend feature om mijn vrienden uit te nodigen voor workouts. Wat ik ook leuk vind aan de app, is dat je bij een workout kunt zien of er een vriend gaat. Dit maakt het soms gemakkelijker om voor een bepaalde workout te kiezen en daarnaast is een workout met vrienden gewoon net wat gezelliger: je bent samen en kunt meteen even bijkletsen.”

Daarnaast heeft de app er bij Demi voor gezorgd dat oude vriendschappen weer een nieuw leven ingeblazen kregen of dat nieuwe vriendschappen naar een compleet nieuw level werden getild.

“Soms ben je met mensen in gesprek en kom je erachter dat ze ook aan OneFit doen. Zo grappig om te merken dat je elkaar dan meteen toevoegt als buddy om vervolgens samen te gaan bikkelen. Er zijn ook echt mensen die ik veel regelmatiger ben gaan zien en de vriendschap echt gegroeid is door OneFit.”

Zo zie je maar weer: een buddy-workout met OneFit is zowat overal goed voor. Volgens Demi schiet de kwaliteit van je vriendschappen meters de lucht in, krijg je bakken met extra motivatie en als je geluk hebt, verdubbel je ook nog eens je workout garderobe. Mocht dat je niet helemaal overtuigd hebben, dan doen wij nog een duit in het zakje voor je. Letterlijk.

Nóg meer sneak peeks

De komende weken laten wij je met nog veel meer OneFitters kennismaken en kun je ontdekken hoe zij hun Original of Lite membership gebruiken. Benieuwd? Houd dan goed onze blog en Instagram in de gaten!

Tags: