Na een inkijkje te hebben gekregen in Demi’s workout routine, laten we je deze keer zien hoe OneFitter Roger Rosweide zijn membership gebruikt. Hij begon in het voorjaar van 2019 met OneFit met een heel mooi doel: de Alpe d’Huez beklimmen voor Stichting Alpe d’HuZes ter nagedachtenis van zijn moeder die in 2018 overleed aan kanker.

Sporten voor het goede doel

“Elk jaar beklimmen duizenden Nederlanders de Alpe d’Huez tijdens Alpe d’HuZes, een event om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding,” legt Roger uit. “Maar toen ik begon met trainen was ik totaal niet fit. Alleen de gedachte al aan de beklimming was echt een hel.”

Met OneFit trainde Roger zich in shape voor de Alpe d’HuZes. Dat deed hij onder andere door middel van kickboksen, yoga en cryotherapie, waarbij je drie minuten een ijskoude cabine in gaat, zoals bij Freezlab. “Nooit geweten dat koud zó lekker kon zijn. Ik ben er echt blij mee dat ik dat heb ontdekt en dat was me nooit gelukt zonder OneFit.”

Kickboks junkie

Roger is helemaal wild van kickboksen en dat zie je terug in zijn workout regime. Samen met zijn vriendin zie je hem regelmatig een potje sparren: “We gaan bijna altijd in de ochtend. Dan trekken we elkaar uit bed en gaan we eerst sporten voordat we moeten werken. Meestal gaan we kickboksen.” Zijn favo locaties voor een stoeipartijtje? “SQM2 en Ettaki Gym!”

OneFit als een way of life

Roger begon met OneFit als hulpmiddel om fit te worden, maar inmiddels is het eerder een nieuwe levensstijl. “Ik zit thuis op de bank samen met m’n vriendin workouts te plannen. Die agenda vol met nieuwe dingen om te ontdekken is echt genieten!” zegt Roger. “OneFit is voor mij oprecht een way of life geworden”. 

OneFit: overal sporten met één membership

Met OneFit kun je lessen volgen of zelf trainen bij honderden studio’s en gyms in jouw stad. Van yoga tot fitness en zwemmen tot bootcamp. Ontdek alle workout locaties in jouw stad of lees hier hoe onze handige app precies werkt.

Nóg meer sneak peeks

De komende weken laten wij je met nog veel meer OneFitters kennismaken en kun je ontdekken hoe zij hun Original of Lite membership gebruiken. Benieuwd? Houd dan goed onze blog en Instagram in de gaten!

Een sneak peak in Demi’s workout week? Die lees je hier!

Tags: