Download de app
Installeren

Studio 205

Zamenhofstraat 112suite 205, 1022 AG Amsterdam

Een hidden gem in Amsterdam Noord is Studio 205. Deze Pilates en Aerial studio zit in een gebouw dat voorheen een kunst warenhuis was. Ook worden hier kunstwerken tentoongesteld die Studio 205 uitzoekt en support. Volg hier een les Pilates met props of hang in een hangmat met Aerial yoga. En vergeet daarna niet de kunst te bewonderen!

Bijzonderheden

De studio is lastig te vinden, dus volg de borden of bel eventjes naar de studio. Er is maar een kleine kleedruimte. Het wordt aangeraden om een shirt met korte mouwtjes te dragen omdat de Aerial hangmat pijnlijk kan zijn voor de huid.

Sla rechtsaf (oost) het station uit, de Albatrostraat in. Ga rechtdoor over de rotonde en volg de weg die bij het water linksaf slaat, langs de Zamenhofstraat pont. Sla ongeveer 50 meter na de pont linksaf een parkeerplaats op. De studio bevindt zich in het tweede pakhuis, nummer 112, aan uw rechterhand. Er is een bord op het gebouw waarop staat: A.Neus. Ga door de garagedeur onder het bord met de cola-automaat en het schilderij van Marlyn Monroe. Ga naar boven naar de tweede verdieping. Sla rechtsaf naar de gang op de tweede verdieping tot u Studio 205 bereikt

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid
  • Reviews

      Toon meer reviews
      Zamenhofstraat 112suite 205, 1022 AG Amsterdam

      Openingstijden

      Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

      Ontdek Studio 205 vandaag nog

      Proberen? Begin nu voor maar €32,50 per maand

      Kies je stad

        Stad niet gevonden
        Op dit moment zijn wij nog niet beschikbaar in de stad waarop je gezocht hebt.