Download de app
Installeren

Bouldermuur Den Haag de Uithof

Jaap Edenweg 10, 2544 NL, Den Haag

Boulderen is een discipline binnen de klimsport, waarin de essentie van deze uitdagende sport terugkomt: kracht, techniek, inzicht, doorzettingsvermogen en soms ook een beetje lef! En het is ook nog eens een hele effectieve manier om fit te worden, omdat boulderen een echte full-body workout is. Bij indoor boulderen klim je zonder touw, boven een dikke valmat en tot maximale hoogte van 4 meter. Boulders zijn gewaardeerd op een bepaald niveau (3 - 7C), daarmee maken we het toegankelijk voor iedereen. De kleur van de grepen geeft de route aan.

Bij Bouldermuur Den Haag de Uithof houden ze van klimmen, maar het draait er niet alleen om de sport zelf. Ook het sociale aspect is erg belangrijk. Naast de standaard circuits, hebben ze een doorlopende competitie (voor ieder niveau) met altijd een gezellige kick-off! De boulders hebben soms een creatieve oplossing nodig, en te werk gaan als team is daarbij niet alleen leerzaam maar werkt ook motiverend. Als je even wil relaxen dan kan je onder het genot van een drankje neerploffen in de vele zithoekjes met uitzicht op de boulderwand (of klimwand). Een mooie plek om na te praten en te chillen. Daarnaast bieden ze op locatie ook maaltijden (inclusief vega en veganistisch) en snacks aan, handig voor de post-workout trek of als je snel door moet vanuit werk.
Je kan op deze locatie vrije trainingen doen en een introductie boulderen volgen.

Tijdens de openingstijden ben je welkom binnen te vallen zonder reservering (als drop-in) om direct zelfstandig te boulderen. Daarnaast worden er ook gratis introducties tot boulderen aangeboden (check hiervoor de data en tijden in het rooster).

Bijzonderheden

Let op: draag comfortabele sportkleding en liefst schone sportschoenen. Speciale klimschoenen zijn te huur voor €4,-. Daarnaast is er ook op locatie een winkel voor al je klim- en boulderbenodigdheden.
Nieuw in het boulderen? Dan is de introductie aan te raden zodat het team van Bouldermuur Den Haag je de basics kan bijbrengen waarna je veilig en blessurevrij kan boulderen.

Faciliteiten

 • Café / lounge
 • Kleedkamers
 • Lockers
 • WiFi
 • Douche
 • Groepslessen

  31 reviews

    Bekijk rooster

    Openingstijden

    maandag: 17:00 - 22:30
    dinsdag: 13:00 - 22:30
    woensdag: 13:00 - 22:30
    donderdag: 13:00 - 22:30
    vrijdag: 13:00 - 22:30
    zaterdag: 10:00 - 22:30
    zondag: 10:00 - 22:30
    Wij gebruiken cookies

    Wachtwoord vergeten

    Nog geen account? Aanmelden

    Kies je stad