Download de app
Installeren

Live PT Beach Fitness

Strandweg 4, 2586 JK, Scheveningen

Den Haag is zonder twijfel de hoofdstad van de Beach Sport. Bij het Beach Stadium in Scheveningen vind je Beach Bootcamp van LIVEPT, daar train jij vanaf nu in de zomer lekker door op het strand. De sporthelden achter dit toffe initiatief zijn Chris Nolles en Martijn van Delft, zij runnen samen een succesvolle personal training studio en nu hebben ze de mooiste fitnessclub van Den Haag. Of het nu frisse zeewind is of keihard trainen in de zon; het strand is een heerlijke plek om te sporten.

De Beach bootcamps van LIVEPT zijn compacte trainingen tot maximaal 15 personen waarbij de individuele mogelijkheden onbeperkt zijn, net als bij één op één personal training. Het gezamenlijk hard werken aan de individuele of groepsdoelstelling werkt zeer motiverend en stimulerend. Naast de intensieve begeleiding van de personal trainer is er ook een groepsstimulans, groepsleden die net zo intensief, of nog intensiever, werken dan jij!

We maken in de trainingen gebruik van de basisoefeningen uit de krachttraining, strongmen, gymnastics en cross training zoals squats, deadlifts, pulls ups en bench presses maar ook touwklimmen en monkeybars. De trainingen kunnen uiteenlopen van maximaal kracht tot krachtuithoudingsvermogen afhankelijk van de doelstelling. Gebruikte materialen zijn onder andere powerrack, halterstangen, kettlebells, battle ropes, sandbags en powersleds.

Bijzonderheden

Geen

Faciliteiten

Groepslessen

118 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   maandag: 18:30 - 20:30
   dinsdag: Gesloten
   woensdag: 18:30 - 20:30
   donderdag: Gesloten
   vrijdag: Gesloten
   zaterdag: 10:00 - 12:00
   zondag: 10:00 - 12:00

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad