Download de app
Installeren

saktiisha | The Hague City Centre

Meerdere locaties

De eerste keer dat je hier binnenstapt voelt het alsof je een verborgen pareltje hebt gevonden. Saktiisha Yoga Centre vind je aan het rand van het centrum in het prachtige monumentaal gebouw aan de Javastraat. De studio's zijn echt prachtig. Er is een mooie lounge en genoeg ruimte om te zijn, om thuis te komen. Bij mooi weer zijn er buitenlessen in de tuin. Savitri Sattoe is de drijvende kracht achter Saktiisha Yoga Centre . Je merkt direct dat dit een zeer professionele studio is. En meer dan dat. Er zijn vele extra activiteiten zoals workshops, lezingen en yoga trainingen. Veel uitstekende yoga-docenten hebben hier hun opleiding gevolgd, dat zegt eigenlijk genoeg. Gelukkig zijn ze er bij Saktiisha Yoga Centre in geslaagd de sfeer heel warm en persoonlijk te houden. Dus of je nu een ervaren yogi bent of een first-timer, Saktiisha Yoga Centre is altijd een goede keuze.

Bijzonderheden

LET OP: SAKTIISHA HEEFT EEN NIEUWE LOCATIE: JAVASTRAAT 12!
Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent bij Saktiisha Yoga Centre. Trek makkelijk zittende kleding aan en het meenemen van een handdoek wordt gewaardeerd. Er zijn gescheiden kleedkamers voor de mannen en vrouwen. Kluisjes zijn aanwezig. Bij deze locatie is er geen mogelijkheid om te douchen.

Onze lessen hebben maximaal aantal deelnemers, waardoor wij een ieder persoonlijk aandacht kunnen geven. Kom en geniet van een les en even ‘thuis’ aankomen bij jezelf.

Faciliteiten

Groepslessen

 • Yoga

925 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad