BuitenGewoonFit

Meerdere locaties

Waarom naar de sportschool gaan als je ook in de frisse buitenlucht kunt trainen? Dat is het credo van BuitenGewoonFit. Hier kun je terecht voor verschillende soorten bootcamptrainingen in de parken van Utrecht onder leiding van een ervaren trainer. Voor ieder wat wils want naast de standaard bootcamptrainingen is er ook de Powerbootcamp waarbij je aan de slag gaat met materiaal, meer gericht op kracht en explosiviteit. Liever een hardlooptraining? Dan is de Mudruntraining ideaal voor jou, ook als voorbereiding op een Obstacle Run!

Bij BuitenGewoonFit kan iedereen komen bootcampen want ze hanteren verschillende niveaus namelijk +, ++ en +++. Daarnaast is er tijdens de les genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht voor jou en jouw wensen. Want in tegenstelling tot andere bootcampbedrijven hanteert BuitenGewoonFit een maximaal aantal deelnemers per les. Voor de gewone bootcamp is dit 18 en voor de Powerbootcamp 14.

Wil jij je ook fitter voelen, sterker worden of klaarstomen voor een Obstacle Run? Of heb je andere persoonlijke doelen? Train dan mee met BuitenGewoonFit!

Bijzonderheden

Geen

Faciliteiten

Groepslessen

 • Bootcamp

76 reviews

   Bekijk rooster

   Openingstijden

   Bij deze locatie zijn de openingtijden onbekend. Check de website van de locatie voor meer informatie.

   Bij deze locatie zijn reserveringen verplicht om deel te mogen nemen aan lessen.

   Wij gebruiken cookies

   Wachtwoord vergeten

   Nog geen account? Aanmelden

   Kies je stad